Άνοδος «Μετεωρίτης» της Manchester United στο Twitter


Ήταν να μην το ανακοινώσει…! Το έκανε και έγινε twitterοχαμός!! Η Manchester United ανακοίνωσε την έναρξη του προφίλ της στο twitter @ManUtd και οι οπαδοί της ομάδας έσπευσαν να ακολουθήσουν! Μέχρι που μπορεί όμως να φτάσει αυτός ο ρυθμός εισροής φίλων;

Η Manchester United εντάχθηκε λοιπόν και επίσημα στο twitter ανοίγοντας επίσημο λογαριασμό. Παρά το γεγονός ότι η Manchester United ήταν η τελευταία από τις λεγόμενες ομάδες κορυφής που απέκτησε λογαριασμό στο twitter, μόνο τέσσερις ώρες μετά το άνοιγμα του λογαριασμού είχε αποκτήσει 192.133 οπαδούς.

Μία ώρα μετά από το πρώτο τιτίβισμα τους, το οποίο έγραφε “Νέα εποχή, ίδιο πνεύμα. Η σεζόν ξεκινά εδώ. Πάμε… # mufc” το προφίλ απέκτησε περισσότερους από 100.000 οπαδούς.

Αν προχωρήσουμε σε μια σύγκριση με υπάρχον προφίλ ίδιου επιπέδου και ενδιαφέροντος όπως της Τσέλσι (@chelseafc) με 2.388.672 φίλους και με αυτό της Μπαρτσελόνα (@FCBarcelona) με 9.430.808 φίλους, η Manchester United έχει μια πολύ δρόμο ακόμα να διανύσει.

Συνεχίζοντας όμως με αυτούς τους ρυθμούς ανάπτυξης και έχοντας ήδη ξεπεράσει σε φίλους τις ομάδες Hull City (@hullcityteam) και Birmingham City (@BcfcDotCom) θεωρώ ότι ο λογαριασμός @ManUtd είναι το next big thing στο twitter!

mu-infogr